Смачні ОБРІЇ. Кадича зі смажених баклажанів з м’ясом
Продовжуємо рубрику «Смачні ОБРІЇ»
Інгредієнти:
- Баклажани – 1 кг
- Перець солодкий – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Свинина – 300 г
- Часник – 3-4 зубчики
- Олія – 150 мл
- Сушена кінза, сіль, перець мелений чорний та червоний, соєвий соус – до смаку
Приготування:
- Баклажани нарізати соломкою, трохи посолити, залити холодною водою, залишити на 30 хвилин
- Нарізати соломкою м’ясо та перець, цибулю півкільцями, кубиками помідори
- За 30 хвилин баклажани промити холодною водою, просушити
- На розпечену пательню, змащену олією, викласти нарізану цибулю, злегка обсмажити, додати м’ясо, обсмажити
- Додати помідори і смажити 5 хвилин, перемішуючи аби випарувалася волога
- Додати баклажани, перець і смажити 15-20 хвилин на середньому вогні, перемішуючи, до готовності баклажанів
- Додати часник, спеції та соєвий соус за смаком, перемішати і зняти з вогню
- Накрити кришкою і дати настоятися 15-20 хвилин
- Кадича добре смакує з вареним рисом
Facebook Коментарі