Смачні ОБРІЇ. Горіховий Спас
Горіховий або хлібний Спас цього року відзначаємо 16 серпня
🌰 Горіховий або хлібний Спас цього року відзначаємо 16 серпня.
🍞 З цієї нагоди в рамках рубрики «Смачні ОБРІЇ» пропонуємо вам рецепт солодкого святкового хліба з шоколадом та горіхами!
📝 Діліться з нами у коментарях вашими враженнями від цієї страви та своїми улюбленими рецептами!
📧 Або надсилайте цікаві рецепти зручним для вас способом:
- на електронну адресу obrii1919@gmail.com
- у месенджерах соціальних мереж @obriiizyum
- у Телеграмі або Вайбері за номером +38(066) 878 17 15
- або на поштову адресу: вул. Соборна,6, м. Ізюм, 64300
- також можете зателефонувати нам щопонеділка з 10.00 до 11.00
Інгредієнти:
- Борошно – 300 г
- Вершкове масло – 100 г
- Цукор – 50 г
- Яйця – 2 шт.
- Несолодкий йогурт – 2/3 склянки
- Банан – 3 шт.
- Темний шоколад – 100 г
- Фундук чи інші горіхи – 1 стакан
- Розпушувач – 1 ч. л
- Сіль – 0,5 ч. л
- Ванільний цукор
- Кориця
Приготування:
- Розігріти духовку до 190 градусів, змастити вершковим маслом прямокутну форму для хліба
- Змішати між собою сухі інгредієнти – борошно, розпушувач, корицю, сіль
- Банани роздавити виделкою до однорідної маси
- Розм’якшене масло міксером збити з цукром
- По одному додати яйця, кожного разу добре збиваючи міксером
- Додати йогурт і бананове пюре, перемішати
- Додати сухі інгредієнти, перемішати
- Подрібнити горіхи і шоколад, додати до тіста третину суміші
- Викласти у форму половину тіста, присипати третиною шоколадно-горіхової суміші
- Викласти решту тіста, посипати залишком горіхів і шоколаду
- Випікати 35-40 хвилин.
Facebook Коментарі