Продовжуємо рубрику «Смачні ОБРІЇ»
Інгредієнти:
- Цукор – 150г
- Масло вершкове – 120г
- Борошно – 150г
- Яйця – 2шт
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Сіль – дрібка
- Сливи – 12шт
- Кориця – 1 ч.л.
Приготування:
- Масло кімнатної температури збити з цукром, ванільним цукром та дрібкою солі
- По одному вбивати яйця, продовжувати збивати
- Всипати борошно і розпушувач, вимішати лопаткою до однорідності
- Форму діаметром 24 см застелити пергаментом
- Вилити тісто у форму
- Викласти половинки слив, зрізом догори
- Змішати 2 ст.л. цурку та 1 ч.л. кориці – посипати сумішшю сливи
- Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хв до підрум’янення