Абрикосове варення з коньяком
Продовжуємо нашу нову рубрику «Смачні ОБРІЇ». Сьогодні публікуємо рецепт Смачні ОБРІЇ. Абрикосове варення з коньяком.
Запрошуємо наших читачів долучатися до процесу і надсилати нам свої найулюбленіші рецепти. Найцікавіші з них ми будемо публікувати у випусках газети та на сторінках у соціальних мережах.
Надсилайте ваші рецепти зручним для вас способом:
- на електронну адресу obrii1919@gmail.com
- у месенджерах соціальних мереж @obriiizyum
- у Телеграмі або Вайбері за номером +38(066) 878 17 15
- або на поштову адресу: вул. Соборна,6, м. Ізюм, 64300
також можете зателефонувати нам щопонеділка з 10.00 до 11.00
Інгредієнти:
- Абрикоси – 1 кг
- Цукор – 1 кг
- Коньяк – 150 г
- Лимонний сік – 150 г
Приготування:
- Нарізати абрикоси на шматочки, скласти у миску
- Додати 100 г цукру, лимонний сік та коньяк
- Залишити на ніч
- Проварити варення на повільному вогні 10-15 хвилин
- Засипати решту цукру і довести до кипіння
- Варити 30 хвилин
- Розлити у стерильні банки, закрити кришками, закатати.
Рецепт від Тетяни Бабіної