Смачні ОБРІЇ. Кабачки по-корейськи на зиму
Продовжуємо нашу нову рубрику «Смачні ОБРІЇ». Сьогодні публікуємо рецепт кабачків по-корейськи – оригінальної заготовки на зиму.
Запрошуємо наших читачів долучатися до процесу і надсилати нам свої найулюбленіші рецепти. Найцікавіші з них ми будемо публікувати у випусках газети та на сторінках у соціальних мережах.
Надсилайте ваші рецепти зручним для вас способом:
- на електронну адресу obrii1919@gmail.com
- у месенджерах соціальних мереж @obriiizyum
- у Телеграмі або Вайбері за номером +38(066) 878 17 15
- або на поштову адресу: вул. Соборна,6, м. Ізюм, 64300
- також можете зателефонувати нам щопонеділка з 10.00 до 11.00
Кабачки по-корейськи на зиму
Інгредієнти:
- Кабачки – 3 кг
- Морква – 1,5 кг
- Цибуля – 1,5 кг
- Сіль – 3 ст. л.
- Соняшникова олія – 750 мл
- Оцет 9% - 150 мл
- Коріандр мелений – 60 г
- Цукор – 300 г
- Мелений перець – 3 ч. л.
- Часник – 3 головки
Приготування:
- Моркву почистити і натерти на спеціальній тертці соломкою. В окрему миску також соломкою натерти кабачки. Цибулю нарізати соломкою.
- У глибокому сотейнику чи каструлі на середньому вогні розігріти олію. Додати цибулю й обсмажити, доки вона не стане м’якою, періодично помішуючи. Після цього додати моркву і тушкувати ще 3 хвилини, помішуючи. В останню чергу додати кабачки і тушкувати ще 3 хвилини
- Додати цукор, оцет, часник (попередньо пропущений через прес), мелений коріандр, перець, сіль та все добре перемішати. Тушкувати 10 хвилин.
- Банки попередньо простерилізувати на паровій бані. Перекласти у них гарячу овочеву суміш. Закрити стерильними кришками. Перевернути банки, закутати і залишити до повного охолодження.
Facebook Коментарі