Смачні ОБРІЇ. Варення з абрикос та апельсина
💚 Пропонуємо до вашої уваги нову рубрику «Смачні ОБРІЇ». Тут ми будемо публікувати рецепти смачних страв. Запрошуємо наших читачів долучатися до процесу і надсилати нам свої найулюбленіші рецепти. Найцікавіші з них ми будемо публікувати у випусках газети та на сторінках у соціальних мережах.
🍑🍊 Сьогодні публікуємо чудовий рецепт абрикосового варення з апельсином.
📫 Надсилайте ваші рецепти зручним для вас способом:
- на електронну адресу obrii1919@gmail.com
- у месенджерах соціальних мереж @obriiizyum
- у Телеграмі або Вайбері за номером +38(066) 878 17 15
- або на поштову адресу: вул. Соборна,6, м. Ізюм, 64300
- також можете зателефонувати нам щопонеділка з 10.00 до 11.00
🍑🍊 Сьогодні публікуємо чудовий рецепт абрикосового варення з апельсином.
Інгредієнти:
- Абрикоси – 1 кг.
- Цукор – 1 кг.
- Апельсин – 1 шт.
- Лимон – 1 шт.
Приготування:
- Залити стиглі цілі абрикоси (1кг з кісточками) водою і залишити на 2 години.
- Злити воду, обсушити за допомогою рушника. Видалити кісточки.
- Помістити половинки фруктів в таз і засипати 0,9-1 кг цукру. В такому стані абрикоси повинні простояти 12 годин (відставити на ніч).
- Один лимон і апельсин помити, порізати на дрібні частини. Обов’язково прибрати всі кісточки. За бажанням можна їх перемолоти на м’ясорубці або у блендері.
- В абрикосову масу як слід вмішати перемелені цитрусові.
- Поставити миску з фруктами на плиту з повільним вогнем і протушкувати близько півгодини. Дати охолонути. Після чого знову проварити хвилин 10.
- Розкласти варення в дві 0,5 літрові баночки (інгредієнти розраховані саме на цю кількість) і, одразу ж, закрутити щільно.
Facebook Коментарі