Категорія: Смачні Обрії
Смачні ОБРІЇ. Яблука, запечені з сиром
Яблучний Спас цього року відзначаємо 6 серпня
З цієї нагоди в рамках рубрики «Смачні ОБРІЇ» пропонуємо вам рецепт яблук, запечених з сиром.
Діліться з нами у коментарях вашими враженнями від такої страви та своїми улюбленими рецептами!
Або надсилайте цікаві рецепти … Читати далі...
Смачні ОБРІЇ. Вареники з маком
Маковий Спас цього року відзначаємо 1 серпня
Смачні ОБРІЇ
Кабачкове варення з апельсиновими цукатами
Інгредієнти:
- Кабачки – 1 кг
- Апельсин – 200 г.
- Цукор – 650 г.
Приготування:
- Нарізати кабачок невеликими кубиками, викласти у каструлю, засипати 500 г. цукру
- Додати трохи води і варити на невеликому вогні до бажаної
Смачні ОБРІЇ. Кадича зі смажених баклажанів з м’ясом
Продовжуємо рубрику «Смачні ОБРІЇ»
Інгредієнти:
- Баклажани – 1 кг
- Перець солодкий – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Свинина – 300 г
- Часник – 3-4 зубчики
- Олія – 150 мл
- Сушена кінза, сіль, перець мелений
Смачні ОБРІЇ. Сливовий пиріг з газети The New York Times
Продовжуємо рубрику «Смачні ОБРІЇ»
Інгредієнти:
- Цукор – 150г
- Масло вершкове – 120г
- Борошно – 150г
- Яйця – 2шт
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Сіль – дрібка
- Сливи – 12шт
- Кориця – 1 ч.л.… Читати далі...
Смачні ОБРІЇ. Огірки у гірчичному соусі
Огірки у гірчичному соусі
Інгредієнти:
- Огірки – 4 кг
- Цукор – 1 склянка
- Оцет 9% - 1 склянка
- Олія – 1 склянка
- Сіль – 3 ст. л
- Суха гірчиця – 2 ст. л
- Часник – 2 ст. л (пропущений через
Смачні ОБРІЇ. Абрикосове варення з коньяком
Абрикосове варення з коньяком
Продовжуємо нашу нову рубрику «Смачні ОБРІЇ». Сьогодні публікуємо рецепт Смачні ОБРІЇ. Абрикосове варення з коньяком.
Запрошуємо наших читачів долучатися до процесу і надсилати нам свої найулюбленіші рецепти. Найцікавіші з них ми будемо публікувати у випусках газети … Читати далі...
Смачні ОБРІЇ. Кабачки по-корейськи на зиму
Продовжуємо нашу нову рубрику «Смачні ОБРІЇ». Сьогодні публікуємо рецепт кабачків по-корейськи – оригінальної заготовки на зиму.
Запрошуємо наших читачів долучатися до процесу і надсилати нам свої найулюбленіші рецепти. Найцікавіші з них ми будемо публікувати у випусках газети та на сторінках … Читати далі...