День фізичної культури і спорту в ізюмських ліцеях
Відбулася низка заходів
⚽️ 13 вересня в рамках святкування Дня фізичної культури і спорту, в Ізюмському ліцеї № 11 були проведені спортивні активності з фізичної культури для учнів 5-х класів. Це чудовий спосіб популяризувати здоровий спосіб життя серед учнів та виховувати в них любов до спорту. Такі заняття допомагають не лише покращити фізичну підготовку, а й розвивають командну роботу та соціальні навички.
🏀 Щороку традиційно в Ізюмському ліцеї №10 проводиться Олімпійський тиждень. Цього року він відбувся у онлайн-форматі. Мета Олімпійського тижня – навчити школярів цінувати власне здоров’я, виховувати в них потребу в постійній руховій активності, у зміцненні здоров’я, залучити до активних занять фізичною культурою та спортом.
🏈 «Не лінуйся – вдома тренуйся!» – під таким гаслом 13 вересня в Ізюмському ліцеї №3 відбувся День фізичної культури і спорту. Час у колі друзів був насиченим, цікавим та змістовним. Весело й пізнавально минули виховні години, флешмоби та жваві руханки.
🥎 Уже традиційно навчальний рік в Ізюмському ліцеї №5 розпочався з Олімпійського тижня. Протягом тижня учні закладу брали участь у створенні онлайн-постів та колажів «Наші спортивні будні». Класними керівниками було проведено інформаційний промінь «Олімпійські чемпіони України», організовано перегляд відео «Символіка Олімпійських ігор». Вчителем фізичної культури проведено конкурс на кращу ранкову зарядку «Я здоров’я бережу».
📝📸 Пресслужба Ізюмської громади
Facebook Коментарі