Кожного року зʼявляється нове приладдя, що суттєво спрощує побут на кухні. Готувати стає легше. Наприклад, є два багатофункціональні кухонні прилади: мультипіч і мультиварка.
На перший погляд може здатися, що пристрої мають однакові функції, але між ними є різниця. Спробуємо разом детально розібратися, чим мультипіч відрізняється від мультиварки, та які переваги цього приладу.
Як застосовується мультипіч для приготування їжі
Назва приладу говорить сама за себе. Знаряддя являє собою піч для приготування страв у різний спосіб. Мультипіч замінює собою цілу купу пристроїв: духову шафу, гриль, фритюрницю, йогуртницу, дегідратор та інші. З цим агрегатом у вас зʼявляється можливість готувати складні страви.
Прилад має велику кількість режимів, у тому числі й таких, що не потребують додавання великої кількості олії або інших жирів. У мультипечі можна тушкувати й готувати на пару. Продукти, що проходять дегідратацію у цьому приладі, зберігають свої корисні властивості.
Мультипіч підходить для приготування десертів і кондитерських виробів. Її можливості майже необмежені, аби вистачало бажання займатися кулінарією.
Термообробка продуктів у мультипечі відбувається за принципом аерогрилю. Це означає, що продукти піддаються обробці розпеченим повітрям з усіх боків.
Що спільного між мультипіччю та мультиваркою
Мультиварка є досить багатофункціональним приладом. Але мультипіч все ж має більше опцій. З певної точки зору, мультипіч можна вважати удосконаленим типом мультиварки, яку додатково обладнано опцією аерогриля.
Для більшості мультиварок не передбачено можливості одночасного нагріву страв з усіх боків. Через це під час готування страви треба помішувати, аби інгредієнти прогрівалися рівномірно. Побутову техніку для кухні можна замовити на сторінці інтернет-магазина Allo у Харкові з доставкою по Україні.
Переваги мультипечі
Ключові експлуатаційні переваги приладу:
завдяки тому, що мультипіч може заміняти собою велику кількість кухонних пристроїв, купуючи її, ви звільняєте місце на кухні;
деякі моделі справляються з усіма способами обробки напівфабрикатів, у тому числі мають функцію розморожування;
страви з мультипечі корисні для здоровʼя;
завдяки обдуву з усіх боків одночасно їжа готується значно швидше.
Варто зазначити, що мультипіч коштує доволі дорого, але завдяки поєднанню багатьох функцій у підсумку це дуже вигідна інвестиція.