Губернатор зачислил противников сланцевого газа в пособники \”Газпрома\”

Вам також може сподобатися...

Немає відповідей

  1. Rina :

    ті депутати, що проголосують проти – працюють на "чисте довкілля" (до відома вищезгаданого глека, а ті хто за – на користь піндосам та заради наживи продадуть і мати рідну).

  2. Anir :

    Де у нас чисте довкілля? Всюди срач, а ви про велике. Краще газ у Газпрома купувати по 500 $?, та свою землю росії за безцінь здавати.

  3. Rina :

    кажучи "про нас" Ви яку місцину маєте на увазі? і по-друге, срач там, де культури нема та живуть самі свині у людській подобі. по-третє, при чому тут продаж землі до видобутку нетрадиційного газу та забруднення довкілля, передусім питної води? чи ви гадаєте, краще економити на власному здоров"ї?? коли так, то краще стрибайте у шахту, шановний. до речі, раджу вам подивитися документальний фільм "Газленд", може ви зміните свою точку зору.

  4. donetc@ukr.net :

    Кажучі "про нас", я маю на увазі наше місто. Мабуть тут живуть самі свині, але я вважаю, що всеж таки потрібно і прибирати, а місцевій владі контролювати. А фільм "Газленд" не що інше ніж провокація газпрому. А газ нашій державі потрібен, в першу чергу, для економічної незалежності, та добробуту власного народу. Так що, шановний, самі стрибайте в шахту, хоч я і не можу зрозуміти для чого ви це сказали.

  5. Лёва :

    який такий добробут…??? no

  6. Rina :

    то ви вважаєте як тільки свердловини пробурять – прості пересічні українці вмить заживуть краще ніж європейці!.. а Газпрому нема більше що робити, щоб шукати піндосів, які будуть зніматися у фільмі для росіян..а потім "знімати" той фільм з ютубу. шахта для того, що з неї вам "горить" добувати той самий газ для добробуту народу.. краще зайнялися б ви прибиранням власного місту, якщо ваша ласка.

  7. Arin :

    Тобто видобуток газу нам не потрiбно, краще його купувати, зрозумiв. А у власному мiстi повиннi поибирати комунальнi служби. А контролювати начальник УЖКГ, та особисто мер мiста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *