Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  RSS 2.0
Поиск:
О нас  |  Контакты
Сайт редакции газеты ¨Обрії Ізюмщини¨
ЗАПИТУЙТЕ в місцях продажу преси газету «Обрії Ізюмщини» №41 від 12 жовтня 2017 року. Читайте: НАША АРМІЯ: чому все більше українців ідуть до війська; БЛАГОУСТРІЙ: відремонтовано автостоянку біля майданчика «поворотка»; МЕДІА: ізюмська радіокомпанія «Радіо-Ізюм» стала переможцем конкурсу; як проходить реформування комунальної преси на Харківщині; ДОБРИЙ ГОСПОДАР: готуємо виноградник до зими; кожній культурі – своя пожива; досьє на продукт (гарбуз); ВИБОРИ: Оскільська сільська виборча комісія повідомляє; ВІТАЄМО: 14 жовтня – Свято Покрови та День захисника України; А ТАКОЖ: новини освіти, культури і спорту; добра статистика та багато іншої цікавої та корисної інформації про життя Ізюма та регіону. ЗАПИТУЙТЕ свіжий номер газети "Обрії Ізюмщини" в місцях продажу преси!Размести информацию на медиа-ресурсе obrii.com.ua!!! БАННЕР (кликабельно!) со ссылкой на свой сайт или страницу ; БЕГУЩАЯ СТРОКА (новая услуга) – период показа на ресурсе - два рабочих дня; ВИДЕОПОЗДРАВЛЕНИЕ (видеоклип) – один рабочий день. Подробности по телефонам : (05743) 2-13-45.    | 17.10.2017 | 10:30
reklama reklama
Подписка
Подпишись
Навигация

Календарь
«    Октябрь 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

География пользователей
Locations of visitors to this page

Наши друзья
любі друзі

Наш баннер
добавьте себе наш баннер

Наши страницы
мы в facebook мы в Youtube

Логин
Пароль
 
» Пароконвектомати – принципи роботи і види


  Пароконвектомат одночасно заміняє декілька видів обладнання, куди входить плита, духова шафа, конвекційна піч, сковорода, фритюрниця і котел пищеварочный. Дані пристрої дозволяють зберігати всі корисні речовини продуктів під час приготування. Використовуючи один єдиний автомат можна одночасно смажити, готувати на пару, варити і бланшувати їжу.




Пароконвектомат є оптимальним обладнанням, що застосовуються в ресторанах і громадських їдалень. Перевагами даного пристрою є економія часу при приготуванні їжі, економія електроенергії, а також виробничої площі, що забезпечується за рахунок поєднання різних видів теплової обробки. При цьому використовується одна робоча камера. Пароконвектомат, поєднуючи можливості пароварки і конвекційної печі, максимально оптимізує роботу на кухні. Сучасні машини від своїх попередником відрізняються як розмірами, так і потужністю; їх внутрішній устрій стало складніше, а експлуатація – простіше. Гарні Пароконвектомати можна придбати тут


Види пароконвектоматів

За способом пароутворення дані агрегати діляться на інжекторні і бойлерні, а за типом управління – електронний, механічний і електромеханічний. Від складності панелі управління і кількості допоміжних функцій залежить ціна пароконвектомата.

У механічному типі кількість індикаторів і кнопок не лякає, а набір функцій машини обмежений.

Пароконвектомати в електромеханічному типі управляти панеллю досить легко: механічні ручки управляються сенсорними кнопками, а безліч функцій розширюють можливості апарату. Є також додаткові індикатори – клімат, час і температура.

Електронний тип управління – самий просунутий і нагадує управління персональним комп'ютером. Машина оснащена рідкокристалічним екраном, на якому відображаються всі функції агрегату – час приготування, клімат, температура і багато інші функції. Складність управління електронним пароконвектоматом тільки уявна, так як подальше ознайомлення з усіма функціями доведе граничну простоту роботи автомата.

Робоча камера полугерметичная і має округлені кути. Герметичність забезпечується за рахунок щільного прилягання ущільнювачів з гуми до дверцятах апарату. Тепло розподіляється по всій камері рівномірно, підтримуючи одну і ту ж температуру. Всередині камери є вентилятор і нагрівальні елементи. Конденсат виводиться через зливний отвір.

За процесом приготування можна спостерігати через подвійне скло на двері. Внутрішнє скло термічно інертне, що дозволяє знижувати емісію тепла назовні. Двері пароконвектомата закриваються і відкриваються за різними принципами, але всі вони забезпечують надійність і герметичність робочої камери. У деяких моделях пароконвектоматів використовується кнопковий принцип відкривання і закривання дверей.

Робоча камера на дні зроблена з деяким поглибленням і нагадує ванну зі зливом. Останній підключається до системи каналізації. Конденсована волога, яка з'являється на двері, збирається в металевий короб, а точніше – дверної водозбірник. Завдяки такого корисного пристрою, конденсат на підлогу не стікає, а видаляється через нього.

Додаткова функція швидкого охолодження камери дозволяє без праці відразу ж відкривати двері після приготування продуктів, а термоигла допоможе простежити за температурою всередині продукту. Цей метод дозволяє не встановлювати час приготування, для цього достатньо просто задати температуру, під якою готується продукт. А це означає, що теплова обробка страви не буде проводитися довше встановленого значення.

ПароконвектоматыРеверсивный вентилятор рівномірно розподіляє по камері гаряче повітря і тепло. Делікатні страви можна готувати за допомогою установки декількох швидкостей обертання вентилятора. Економія електроенергії забезпечується регулюванням потужності печі, особливо при неповному завантаженні. У пароконвектомата є спеціальні ніжки, які методом регулювання встановлюють машину точно в горизонтальному положенні.

Температура в пароконвектоматі контролюється за допомогою термостата, а пара утворюється двома різними системами: бойлерної і інжекторної. Перша система найбільш поширена і нагріває воду в парогенераторі всередині пароконвектомата. При випаровуванні пар через спеціальний клапан надходить у камеру. Незважаючи на застаріле рішення, бойлерна система вважається більш точної і, одночасно, дорогий.

В інжекторній системі пара утворюється в робочій камері, а вода до центру турбіни подається через трубку. Характеристики інжекторної системи не відрізняються від бойлерної, так як і в даному випадку подачу пари можна регулювати, але подібні апарати міцно займають свої позиції на професійній кухні.



 
| | | Распечатать
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

20-11-2015, 12:14 | Вокруг нас | автор: Корреспондент | Просмотров: 141

Другие новости по теме:

  • Що таке сучасний індивідуальний тепловий пункт і чому слід займатися заміно ...
  • Хлібопічка: чи варто її купувати
  • Яку піч вибрати для лазні?
  • Ефективність зовнішнього утеплення пінопластом
  • Автокондиціонери - за і проти


  •  


    Расписание автобусов Изюм Расписание поездов Изюм Телефонный справочник Изюм
    ТОП
    Новостей Изюма
    » » Депутата Ізюмської міської ради визнано винним у корупц ...
    » Закон «Об образовании» вступил в силу: подробно о новов ...
    » Пішохідний міст в Ізюмі відремонтують
    » Ізюмчанин став срібним призером Чемпіонату Європи з нас ...
    » Ізюмська радіокомпанія «Радіо-Ізюм» стала переможцем ко ...
    » Книги для ізюмських дітей
    » На Ізюмщині горить ліс
    » З Днем народження, Елегія!
    » Ізюмські тепловики ремонтують теплотрасу
    » Спецпроект "Першокласник Ізюма-2017"

    Последние
    комментарии
    » Написал: Александр
    В новости : Закон «Об образовани...
    Написал: Хохочешь не хочешь
    В новости : Закон «Об образовани...
    Написал: Зубочистка
    В новости : Восени українці знов...
    Написал: Евгений
    В новости : Восени українці знов...
    Написал: Некто
    В новости : Депутата Ізюмської м...


    Опрос

    Осень
    Зиму
    Весну
    Лето
    Межсезонье
    У природы нет плохой погоды
    Зависит от событий в жизни



    Архив новостей
    Октябрь 2017 (68)
    Сентябрь 2017 (89)
    Август 2017 (118)
    Июль 2017 (125)
    Июнь 2017 (107)
    Май 2017 (118)

    Погода

    влажн.:

    давл.:

    ветер:

    влажн.:

    давл.:

    ветер:

    влажн.:

    давл.:

    ветер:

    влажн.:

    давл.:

    ветер:



    Главная страница  |  Регистрация  |  Вход в почту  |  Статистика  |  Обратная связь
    Проект © obrii.com.ua 2009. При любом использовании материалов сайта, гиперссылка на ресурс обязательна. Создание и поддержка сайта.
     МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов