Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  RSS 2.0
Поиск:
О нас  |  Контакты
Сайт редакции газеты ¨Обрії Ізюмщини¨
ЗАПИТУЙТЕ В МІСЦЯХ ПРОДАЖУ ПРЕСИ ГАЗЕТУ «ОБРІЇ ІЗЮМЩИНИ» №37 ВІД 13 ВЕРЕСНЯ 2018 РОКУ. ЧИТАЙТЕ:СУБСИДІЯ НА КОМІРНЕ: Що змінилось? –Хто має право на субсидію? Навіщо відкритий реєстр? ІНФОЦЕНТР – Вчительська команда Ізюма за здоровий спосіб життя; Діалоговий захід між представниками міського самоврядування та громадською радою міста. ПОЛІТИКУМ. – Голова партії "Основа" А.Ніколаєнко: "Ми закріпимо позаблоковий статус України". ДЕНЬ ЛІСНИКА. – Анатолій Тільний: "Подальший поступ неможливий без удосконалення і модернізації матеріально-технічної бази". НАШІ ЗА КОРДОНОМ. – Як живеться ізюмчанам на землі обітованій. ПАТРІОТ. –"Слава Україні!" - офіційне вітання в Збройних силах України; Про призов громадян на строкову військову службу. ДЕНЬ ФАРМАЦЕВТА. –Господарка "комори" здоров'я Л.В. Савченко.Размести информацию на медиа-ресурсе obrii.com.ua!!! БАННЕР (кликабельно!) со ссылкой на свой сайт или страницу ; БЕГУЩАЯ СТРОКА (новая услуга) – период показа на ресурсе - два рабочих дня; ВИДЕОПОЗДРАВЛЕНИЕ (видеоклип) – один рабочий день. Подробности по телефонам : (05743) 2-13-45.    | 20.09.2018 | 06:14
reklama
Подписка
Подпишись
Навигация

Календарь
«    Сентябрь 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

География пользователей
Locations of visitors to this page

Наши друзья
любі друзі

Наш баннер
добавьте себе наш баннер

Наши страницы
мы в facebook мы в Youtube

Логин
Пароль
 
» Курка з соусом барбекю і 3 види подачі


Курка з соусом барбекю і 3 види подачі



Мене важко назвати великим шанувальником м'яса і будь-яких страв з нього. Яловичий стейк або бургер я охочіше заміню рибним, зі свининою у мене ще куди більш складні відносини. Єдине, що я поглинаю під час літніх барбекю - це курятину (і то, зі змінним апетитом). Але ситуація кардинально змінюється, коли справа доходить до порції крилець з соусом барбекю - це, дорогі, річ за яку не страшно померти.

Погоджуся, звучить банально, але рівно до тих пір, поки за приготування соусу не візьмеш самостійно. На виході виходить абсолютна протилежність тій бадді, з купою консервантів і стабілізаторів, яку можна зустріти на полицях наших маркетів (у мене однієї такий сумний досвід з покупними соусами барбекю?). Багатий смак домашнього соусу спершу б'є солодкістю, потім різко, буквально на частки секунди, розкривається легкою кислинкою і переходить в гостроту - ступінь прояву останньої залежить від того, наскільки ви любите Табаско.

Курка з соусом барбекю і 3 види подачі

Розібравшись і відмірявши всі інгредієнти для соусу, приступаю до головного - курці. Птиці потрібно дати час постояти і прийняти аромати спецій, поки ми будемо готувати соус, тому в ступку засипаємо паприку, кумін, фенхкль, сіль, тростинний цукор і перетираємо. Ступки у мене немає, тому я дію по-старому: висипаю всі спеції на аркуш паперу для випічки, повертаю в конверт і гарненько відбиваю качалкою. Звичайно, ефект ступки повністю відтворити вийде, але аромати розкриються добре.

Перемішуємо куру зі спеціями і відставляємо в сторону - смакова передісторія страви у нас готова.

Беремося за саму історію - соус. Сміливо з'єднуємо всі інгредієнти і ставимо на вогонь.

Курка з соусом барбекю і 3 види подачі

Варимо соус на сильному вогні до закипання, після чого знижуємо жар до середнього і варимо, продовжуючи заважати, 10-15 хвилин. Готовий соус повинен рівномірно покривати ложку.

Подавати птицю я вирішила трьома способами. Для перших двох з них, на решітку кладу курячі крильця і ​​обсмажую їх до готовності.

До однієї порції подаю соус окремо - все цілком звично і акуратно. Другу порцію сервірую для тих, хто, як і я, не боїться забруднитися - в класичному американському стилі. Крила повністю занурюються в гарячий соус і подаються на стіл з горою серветок. Виходить ну прям дуже круто.

Курка з соусом барбекю і 3 види подачі

Гомілки птиці я також обсмажую на решітці, але перед цим, покриваю їх глазур'ю з соусу барбекю. В середині готування операцію доведеться повторити. У підсумку, цукор з соусу карамелізіруется під час обсмажування і покриє курку засмаженою кисло-солодкого скоринкою. Лимонний сік, трохи нарізаної зелені і чилі, і страва готова.

Курка з соусом барбекю і 3 види подачі

Для тих, хто читає цей пост в холоду або не має доступу до мангалу влітку, рекомендую повторити рецепт в духовці. Спершу, курятину в спеціях запікаємо без соусу, в розігрітій до 180 градусів духовці протягом години. Потім, птицю слід занурити в соус і повернути в духовку, знизивши температуру до 100 градусів. Через 15-20 хвилин можна діставати і милуватися глянсовою скоринкою, але якщо ви трохи більш авантюрними - в середині готування покладіть в духовку жароміцних форму з підпаленими яблучними тирсою, так курятина просочиться запахом димку.

Ну а тепер, крильце або ніжку?


 
| | | Распечатать
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

11-02-2016, 11:08 | Вокруг нас | автор: Корреспондент | Просмотров: 349

Другие новости по теме:

  • Дитяче пюре. Як вибрати краще дитяче пюре
  • Як зробити малюнок на футболці
  • Саморобний термос
  • Будуємо декоративний фонтан
  • ПАСКА, ПИСАНКА, КРАШАНКА


  •  


    Расписание автобусов Изюм Расписание поездов Изюм Телефонный справочник Изюм
    ТОП
    Новостей Изюма
    » » На місці пам’ятника Леніну – пам’ятний знак «Незалежні ...
    » Новий мурал в Ізюмі – ініціатива соціально відповідальн ...
    » Святкова афіша
    » В Ізюмі пройде патріотичний автопробіг
    » В Ізюмі відзначили день державного прапора
    » Говорили ізюмчани про державну мову
    » В Ізюмі призначено нового керівника управління освіти
    » В Ізюмі пройдуть "Розмови про мову"
    » Секретар Ізюмської міської ради отримав державну відзна ...
    » Маленькая изюмчанка стала победителем международного ту ...

    Последние
    комментарии
    » Написал: Ізюмчанин
    В новости : Територія біля центр...
    Написал: Житель
    В новости : Разрушая историю
    Написал: Житель
    В новости : В Ізюмі відзначили д...
    Написал: мурзик
    В новости : Ізюмську центральну ...
    Написал: Ізюмчанин
    В новости : Центральна площа Ізю...


    Опрос

    Тюнера (приставки)
    Супутникової антени
    Кабельного телебачення
    Аналогове телебачення
    Інші засоби



    Архив новостей
    Сентябрь 2018 (59)
    Август 2018 (113)
    Июль 2018 (118)
    Июнь 2018 (111)
    Май 2018 (129)
    Апрель 2018 (118)

    Погода


    Главная страница  |  Регистрация  |  Вход в почту  |  Статистика  |  Обратная связь
    Проект © obrii.com.ua 2009. При любом использовании материалов сайта, гиперссылка на ресурс обязательна. Создание и поддержка сайта.
     МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов