Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  RSS 2.0
Поиск:
О нас  |  Контакты
Сайт редакции газеты ¨Обрії Ізюмщини¨
ЗАПИТУЙТЕ в місцях продажу преси газету «Обрії Ізюмщини» » №37 від 14 вересня 2017 року. ЧИТАЙТЕ: АКТУАЛЬНО: шпаргалка із децентралізації: як ефективно розпоряджатися бюджетом; ОФІЦІЙНО: у Польщі керівники Ізюма відвідали місто Андрихув; ІНФОЦЕНТР: з наради у РДА - про паї, газові лічильники і передплату; депутати райради розподілили кошти на розвиток сіл Ізюмщини; РІДНОКРАЙ: оскільський сільський голова Г.Загоруйко про об'єднання громад (інтерв'ю); КОМП'ЮТЕР ДЛЯ ЖИТТЯ: дилема вибору - ноутбук чи стаціонарний комп'ютер (де можна придбати таку техніку); ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ: лісівники з хорошими показниками зустрічають професійне свято; АКЦІЯ ВІД «ОБРІЇВ»: за примірник міськрайонки – річна передплата; ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРНИКА: свято тих, хто дружить зі спортом; таблиця чемпіонату області з футболу; ДОЗВІЛЛЯ: жителі кварталу №7 побували на екскурсії в Соледарі; А ТАКОЖ: новини освіти, культури і спорту, добра статистика та багато іншої цікавої та корисної інформації про життя Ізюма та регіону. ЗАПИТУЙТЕ свіжий номер газети "Обрії Ізюмщини" в місцях продажу преси!Размести информацию на медиа-ресурсе obrii.com.ua!!! БАННЕР (кликабельно!) со ссылкой на свой сайт или страницу ; БЕГУЩАЯ СТРОКА (новая услуга) – период показа на ресурсе - два рабочих дня; ВИДЕОПОЗДРАВЛЕНИЕ (видеоклип) – один рабочий день. Подробности по телефонам : (05743) 2-13-45.    | 19.09.2017 | 09:43
reklama reklama
Подписка
Подпишись
Навигация

Календарь
«    Сентябрь 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

География пользователей
Locations of visitors to this page

Наши друзья
любі друзі

Наш баннер
добавьте себе наш баннер

Наши страницы
мы в facebook мы в Youtube

Логин
Пароль
 
» Курка з соусом барбекю і 3 види подачі


Курка з соусом барбекю і 3 види подачі



Мене важко назвати великим шанувальником м'яса і будь-яких страв з нього. Яловичий стейк або бургер я охочіше заміню рибним, зі свининою у мене ще куди більш складні відносини. Єдине, що я поглинаю під час літніх барбекю - це курятину (і то, зі змінним апетитом). Але ситуація кардинально змінюється, коли справа доходить до порції крилець з соусом барбекю - це, дорогі, річ за яку не страшно померти. Только в samalet.com.ua можно купить ВСЕ ДЛЯ БАРБЕКЮ

Погоджуся, звучить банально, але рівно до тих пір, поки за приготування соусу не візьмеш самостійно. На виході виходить абсолютна протилежність тій бадді, з купою консервантів і стабілізаторів, яку можна зустріти на полицях наших маркетів (у мене однієї такий сумний досвід з покупними соусами барбекю?). Багатий смак домашнього соусу спершу б'є солодкістю, потім різко, буквально на частки секунди, розкривається легкою кислинкою і переходить в гостроту - ступінь прояву останньої залежить від того, наскільки ви любите Табаско.

Курка з соусом барбекю і 3 види подачі

Розібравшись і відмірявши всі інгредієнти для соусу, приступаю до головного - курці. Птиці потрібно дати час постояти і прийняти аромати спецій, поки ми будемо готувати соус, тому в ступку засипаємо паприку, кумін, фенхкль, сіль, тростинний цукор і перетираємо. Ступки у мене немає, тому я дію по-старому: висипаю всі спеції на аркуш паперу для випічки, повертаю в конверт і гарненько відбиваю качалкою. Звичайно, ефект ступки повністю відтворити вийде, але аромати розкриються добре.

Перемішуємо куру зі спеціями і відставляємо в сторону - смакова передісторія страви у нас готова.

Беремося за саму історію - соус. Сміливо з'єднуємо всі інгредієнти і ставимо на вогонь.

Курка з соусом барбекю і 3 види подачі

Варимо соус на сильному вогні до закипання, після чого знижуємо жар до середнього і варимо, продовжуючи заважати, 10-15 хвилин. Готовий соус повинен рівномірно покривати ложку.

Подавати птицю я вирішила трьома способами. Для перших двох з них, на решітку кладу курячі крильця і ​​обсмажую їх до готовності.

До однієї порції подаю соус окремо - все цілком звично і акуратно. Другу порцію сервірую для тих, хто, як і я, не боїться забруднитися - в класичному американському стилі. Крила повністю занурюються в гарячий соус і подаються на стіл з горою серветок. Виходить ну прям дуже круто.

Курка з соусом барбекю і 3 види подачі

Гомілки птиці я також обсмажую на решітці, але перед цим, покриваю їх глазур'ю з соусу барбекю. В середині готування операцію доведеться повторити. У підсумку, цукор з соусу карамелізіруется під час обсмажування і покриє курку засмаженою кисло-солодкого скоринкою. Лимонний сік, трохи нарізаної зелені і чилі, і страва готова.

Курка з соусом барбекю і 3 види подачі

Для тих, хто читає цей пост в холоду або не має доступу до мангалу влітку, рекомендую повторити рецепт в духовці. Спершу, курятину в спеціях запікаємо без соусу, в розігрітій до 180 градусів духовці протягом години. Потім, птицю слід занурити в соус і повернути в духовку, знизивши температуру до 100 градусів. Через 15-20 хвилин можна діставати і милуватися глянсовою скоринкою, але якщо ви трохи більш авантюрними - в середині готування покладіть в духовку жароміцних форму з підпаленими яблучними тирсою, так курятина просочиться запахом димку.

Ну а тепер, крильце або ніжку?


 
| | | Распечатать
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

11-02-2016, 11:08 | Вокруг нас | автор: Корреспондент | Просмотров: 129

Другие новости по теме:

  • Дитяче пюре. Як вибрати краще дитяче пюре
  • Як зробити малюнок на футболці
  • Будуємо декоративний фонтан
  • 9 помилок при виборі акустики для дому
  • ПАСКА, ПИСАНКА, КРАШАНКА


  •  


    Расписание автобусов Изюм Расписание поездов Изюм Телефонный справочник Изюм
    ТОП
    Новостей Изюма
    » » Президент П.Порошенко перерізав стрічку на ізюмському м ...
    » "ДОРОГА НА СХІД " пройшла через Ізюм
    » Петро Порошенко привітав ізюмчан з Днем Незалежності Ук ...
    » Скоро в Изюме откроются электрозаправки для автомобиле ...
    » Президент України відвідає Ізюм
    » Як Президента України в Ізюмі зустрічали
    » Відремонтована дорога на Ізюм зі сторони Донбасу
    » В Ізюмі проходить акція «Велика Українська Хода» заради ...
    » 28 августа православная церковь празднует Успение Пресв ...
    » Володимир Лавренчук на відкритті муралу читав вірші

    Последние
    комментарии
    » Написал: Ізюмчанин
    В новости : Територія біля недоб...
    Написал: Изюмский
    В новости : Відремонтована дорог...
    Написал: Nov
    В новости : «БалBeer». В Балаклі...
    Написал: Игорь
    В новости : «БалBeer». В Балаклі...
    Написал: Nov
    В новости : «БалBeer». В Балаклі...


    Опрос

    Центральным украинским — они рассказывают о ситуации в стране объективно
    Выбираю местные, областные и городские, они более правдивые
    Просматриваю и больше доверяю российским
    Предпочитаю смотреть новости в интернете
    Не доверяю никаким телеканалам, они — инструмент олигархов и занимаются пропагандой
    Не смотрю телевизор



    Архив новостей
    Сентябрь 2017 (53)
    Август 2017 (118)
    Июль 2017 (125)
    Июнь 2017 (107)
    Май 2017 (118)
    Апрель 2017 (126)

    Погода

    влажн.:

    давл.:

    ветер:

    влажн.:

    давл.:

    ветер:

    влажн.:

    давл.:

    ветер:

    влажн.:

    давл.:

    ветер:



    Главная страница  |  Регистрация  |  Вход в почту  |  Статистика  |  Обратная связь
    Проект © obrii.com.ua 2009. При любом использовании материалов сайта, гиперссылка на ресурс обязательна. Создание и поддержка сайта.
     МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов