Рада приняла закон о языках

Вам також може сподобатися...

Немає відповідей

  1. Мацокин Владимир :

    Стыд и срам. Стыд и срам

  2. Патриот Изюма :

    РУССКИЙ язык это то, что надо для жителей восточной Украины, а тем более ИЗЮМА!!!!!!!!!!!!!

  3. Наталка :

    Стыдно нам, всем украинцам, что у власти недалекие люди….. Мы с "фанами"со всей Европы нашли общий язык, а с такими проффесорами …

  4. Николай :

    Это кошмар. Полностью поддерживаю Владимира. Я хоть и чаще говорю на русском, однако этот Закон абсолютно не нужен – и здравомыслящим людям понятна цель его принятия!

  5. Мацокин Владимир :

    Найкращим підтвердженням всього сказаного нами тут вчора є сьогодняшні події.
    Соромно жити в один час з такою владою. Вже більше дискредитувати себе просто неможливо. А Литвин – respekt – справжній мужній політичний вчинок за багато років.

  6. Николай :

    Володимире, чесно кажучи, я не очікував такого від Літвіна. Бо дійсно, це його справжній мужній чоловічий вчинок політика вперше з осені 2004 року.

  7. Правдолюб :

    Ну что последователи Кравчукчи. Литвин обычная политическая //// тем более балатируется в том регионе где большинство говорит на суржике украинского. В любом случае он уже политический покойник ибо с фракцией регионов он разошелся. Мацокин а что Вы имеете против русскоговорящих граждан Украины?
    Почему они не могут обучаться на родном языке и разговаривать на нем?
    Закон не против украинского а защищающий права русскоговорящих. С мозгами разберитесь если остались…
    Литвин – свалка истории и подлизала всех президентов. Тут их дороги расходятся – будет уволен.
    Так что регтесь по рекомендации г-жи Фарион как Володымыр
    и мовьте на мове а то мозк в одну сторону а язык в другую "Стыд и срам". Русскому государственному быть!

  8. Юля :

    Від Литвина нічого доброго очікувати і не треба!Бо заради своїх шкурних інтересів він підпише все ,що йому накажуть!Це простий передвиборчий PR(сказал и прослезился).

  9. А ти хто такий? :

    Правдолюб,
    Давай, досвидания!
    А хто особисто вам забороняв розмовляти російською мовою?
    Розбиріться спочатку зі своїми мізками, якщо вони дійсно у вас є. Хоча є привід сумніватись

    PS. сумніваюсь, що мій коментар буде опубліковано редакцією. Дивна тут політика, частину коментарів не публікує, а де-які – в котрих ображається особистість людини чомусь випускає в світ. Чи ви також впевнені, що потрібен мовний закон, який стане ще одним кроком до знищення держави?

  10. Мацокин Владимир :

    Правдолюбу:

    В Законі"Про основи державної мовної політики"який,я сподіваюсь, ніколи не буде підписаний, ні про яку другу державну мову не прописано, для цього потрібно змінювати Конституцію. Там мова іде про регіональні мови: серед яких і є російська.
    Сенс цього закону в політичному передвибочому піарі, оскільки мовних утискань в Україні не існує. Які віртуальні права "русскоговорящих" ви збираєтесь захищати? Я в побуті російськомовний і НІКОЛИ не стикався з утисканням моїх прав .
    Наостанок сподіваюсь, що знаходження ваших мізків в потібному боці дозволить підвищити рівень пунктуації та орфографії російської мови, оскільки цим ви її дійсно зневажаете.
    Дискусію закінчено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *