Відремонтована дорога на Ізюм зі сторони Донбасу

Вам також може сподобатися...

Немає відповідей

  1. Александр :

    Це добре, що міська влада доклала зусиль, щоб дорого в межах міста відновили. А тепер можна фото в іншу сторону – буде видно як над цим питанням працює районна влада.

  2. Анатолій :

    Олександре , районна рада тут зовсім не має ні якого впливу. це дорога підпорядкована Укравтодору і навіть в Ізюмі міська влвда не брала участь у ремонті дороги. Тільки барала участь на 2 мильйони гривень у реконструкції мосту. Едина заслуга Марченка , то те що він домовився щоб ремонт дороги розпочали з Ізюмської ділянки 10 км. а так би дорогу робили поступово від Чугуєва і в Ізюмі не було б дороги і до наступного року. Ось тут міський голова показав себе як справжній господарник проявив ініціативу і добився результату.

  3. Изюмский :

    Явно Марченко молодец! Нет реально заслуга его есть большая. И Светличная молодчага! Я не помню, чтобы в Изюме так дороги ремонтировали. Но есть одно.. Вот прошел после "засухи" небольшой дождь и все сливы, что ниже моста в сторону Харькова, находятся выше(хоть и незначительно) уровня воды , который выпадает после осадков. Если на дороге стоит вода, – этому участку не долго жить! Это все знают. Это так халатно планировались сливы стоков или боюсь подумать, сознательно, чтобы потом бабки списывать на латание асфальта в этих местах??!! Здесь же ума много не нужно, – вылей тонну воды на асфальт и она всё покажет, где отливы делать!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *