Соціальна відповідальність бізнесу

Вам також може сподобатися...

Немає відповідей

  1. Сергей :

    Завжди вважав і вважаю, що відповідальність починається в першу чергу з себе. Вимоги до себе – не важливо де ти знаходишся – чи то в центрі міста, чи на полі району, але будь ласкавий дотримуватися елементарних правил поведінки, в тому числі це стосується і довкілля.
    «Чистота не там где убирают, а там где не сорят».
    Стосовно відповідальності підприємців – можливо, власне бачення вони повідомлять, або власним прикладом, або в інших спосіб.
    Власна думка з цього приводу така – не повинні, але можливість мають, тобто рішення залежить від власного бажання і розуміння себе як частини суспільства.
    Тоді за загальною кількістю таких прикладів за певний відрізок часу і будемо мати реальний стан справ з соціальною відповідальністю бізнесу по-ізюмськи.

  2. прохожий :

    Пример депутата Бублика М.М. вроде бы и хороший бизнесмен а вот благоустроить свои магазины не может или не хочет.

  3. Гость :

    взгляд на одну и ту же проблему глазами предпринимателя и обывателя – довольно разный. Первые заняты ведением бизнеса и получением прибыли. Следовательно, если только наведение чистоты и порядка не способствует повышению имиджа в обществе, то они отходят далеко не на второй план. и Это вполне понятно. Но: правильно сказано выше: не сорите, и будет красивее. А это закладывать нужно ещё на уровне детворы: сами свинячим и детям надлежащего примера не подаём…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *